Росен Ангелов едва ли е способен на подобно престъпление! В това

...
Росен Ангелов едва ли е способен на подобно престъпление! В това
Коментари Харесай

Бившият съкилийник на Росен Ангелов разби версията за службата на Горския човек в чуждестранен легион

Росен Ангелов надали е кадърен на сходно закононарушение! В това е убеден Марин Ташков, някогашен съкилийник на обвинявания в шесторното ликвидиране в Нови Искър Ангелов, който през вчерашния ден бе открит мъртъв в село Луково. Според него търсеният от Министерство на вътрешните работи за бруталното ликвидиране би направил нещо в миг на мощен афект, а това ликвидиране е квалифицирано. По думите на Ташков там би трябвало да е имало най-малко двама души.

" Всичките тези истории, че бил в Чуждестранния легион, че бил подготвен човек, това въобще не дава отговор на истината ", акцентира Марин Ташков пред Bulgaria ON AIR.

Според него Ангелов изобщо не е човек, който е квалифициран. Той уточни още, че Ангелов е бил набит от младо момче в пандиза, а и към този момент е бил на възраст. Ташков счита, че в цялата версия на проверяващите има доста огромни пропуски и е съзнателно подхвърлена.

" Там са изстреляни над 30 гилзи, това значи 4 пълнителя и половина, това преместване на труповете, оставяне на джипа до кладенеца и тефтерчето... това няма логичност ", настоя някогашният съкилийник на Росен Ангелов в " България заран ".

Според него Ангелов изобщо не дава отговор на профила на причинителя на шесторното ликвидиране.

" Който го е направил, той е стоял в къщата. Щом е стоял, значи е търсил нещо ", сподели още Ташков.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР